Här kommer ännu ett recept på lite nyttigare godis, vilket ju passar bra nu till helgen. Dessa små godbitar serveras iskalla från frysen. Perfekt i detta fantastiska väder vi har fått! Banan och choklad är en nästan magisk kombination som fungerar i många olika recept. Detta recept är dock perfekt för oss som är lite lata eftersom det går väldigt snabbt att förbereda, och sedan är det frysen som gör allt jobb.
 
Använd samma samma chokladsmet som i förra receptet här på bloggen (http://bergklinteducation.blogg.se/2014/may/chokladdoppade-jordgubbar). Skiva bananer och lägg på en bricka/stor tallrik/plåt täckt med bakplåtspapper. Lägg lite chokladsmet på varje bananskiva, och toppa dem sedan med exempelvis gojibär, kokoschips, nötter eller kakaonibbs. Ställ in i frysen några timmar tills bananerna har hårdnat.
 
Trevlig helg!
 
 

Kommentera

Publiceras ej