Kylskåpet är oftast det bästa stället att förvara de flesta frukter och grönsaker, men inte alla. Det finns en del frukter och grönsaker som istället ska förvaras svalt eller i rumstemperatur för att inte riskera att få köldskador.

Läs mer på Livsmedelsverket om hur du bäst förvarar de olika frukterna och grönsakerna:
https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/matsvinn/tips/forvara-frukt-och-gront-ratt
 
#bergklinteducation #distansutbildning #kostrådgivare #kostrådgivning #livsstilsrådgivare #utbildning #distansstudier #hälsocoach #hälsoinspiratör #kost #kostråd #hälsa #hälsosam #hälsovård #livsstil #nutrition #näringslära #mat #välmående #träning #frisk #måbra #näringochhälsa #diplomerad #licensierad #distans #distansundervisning,

Kommentera

Publiceras ej