Ny upplaga av Kostrådgivarens handbok!

Nu lanserar vi, den andra upplagan av Kostrådgivarens handbok - faktabok för att driva egen verksamhet, för er som inte redan införskaffat den tidigare upplagan av boken. Boken är speciellt framtagen för dig som är eller vill bli verksam som Kostrådgivare. Här får du veta allt du behöver för att komma igång och bli verksam som Kostrådgivare och egenföretagare.

Faktaboken består av tre olika delar som tar upp viktiga områden som du som Kostrådgivare bör känna till. Första delen av boken är en teoridel inom näringslära. Det andra avsnittet innefattar praktiska delar, där du får handgripliga tips som är användbara för dig som ska ge kostråd. Den tredje och sista delen handlar om hur du kommer igång och blir verksam som egenföretagare. Du får konkreta råd och vägledning till allt du behöver veta för att komma igång och bli verksam som Kostrådgivare.

Avsnitten i handboken är uppbyggda så att du kan läsa dem som fristående avsnitt. Du kan gå in och läsa just det som är intressant för dig och som du har ett behov av att känna till.

Författarna till boken, som är verksamma på Bergklint education, har en gedigen erfarenhet inom området med de expertkunskaper som krävs. De har stor erfarenhet av att utbilda och ge vägledning till olika yrkesgrupper som ska vara verksamma som rådgivare inom området kost och hälsa.

Boken köper du på Vulkan för endast 269 kr.
https://www.vulkanmedia.se/kostradgivarens-handbok-av-berit-bergklint-hardcover/

bok, kostrådgivarens handbok,

Kommentera

Publiceras ej