Hälsoguiden tar upp vilka näringsämnen vi behöver äta för att vi ska må så bra som möjligt och för att vår kropp ska fungera på bästa sätt. Det är viktigt att vi dagligen får i oss tillräckligt av olika näringsämnen, då dessa är involverade och påverkar många av kroppens funktioner. Genom att tillföra fett, kolhydrater och protein samt viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter i stor variation ges kroppen en rejäl hälsoboost!

Ibland kan det vara svårt att på egen hand veta vilka näringsämnen som man inte får i sig tillräckligt av eller som man riskerar att få brist på utan rätt kunskaper inom området. Genom den här faktaboken får du större insikt om de olika näringsämnena som är viktiga för hälsan.

Boken bygger på vetenskaplig forskning och författarna, som är verksamma på Bergklint education, har en gedigen erfarenhet med rätt expertkunskaper inom området.

Du köper boken för endast 189 kr på Vulkan.
https://www.vulkanmedia.se/din-halsoguide-vitaminer-mineraler-antioxidanter/ 

Faktaboken går lika bra att använda både i sin yrkesutövning som för olika privatpersoner som vill lära sig mer inom området! Du använder den som en handbok där du snabbt och enkelt kan få fram senaste fakta om olika näringsämnen, i vilka livsmedel man finner dessa, samt när man riskerar näringsbrist eller riskerar överdosering av olika kosttillskott.

Genom boken får du även genomtänkta tips på olika livsmedel rika på respektive näringsämne!

Av B Bergklint, K Arhage, M Å Persson och P Johansson

Musik av Anton_Vlasov från Pixabay

 
 

 

 

#bergklinteducation #distansutbildning #kostrådgivare #kostrådgivning #livsstilsrådgivare #utbildning #distansstudier #hälsocoach #hälsoinspiratör #kost #kostråd #hälsa #hälsosam #hälsovård #livsstil #nutrition #näringslära #mat #välmående #träning #frisk #måbra #näringochhälsa #diplomerad #licensierad #distans #distansundervisning,

Kommentera

Publiceras ej