Kostrådgivarens handbok - faktabok för att driva egen verksamhet finns nu ute i bokhandeln till försäljning.

Boken köper du på Bokus för endast 172 kr.

http://www.bokus.com/bok/9789163782862/kostradgivarens-handbok/

Boken är speciellt framtagen för dig som är eller vill bli verksam som kostrådgivare. Här får du veta allt du behöver för att komma igång och bli verksam som kostrådgivare och egenföretagare.

Faktaboken består av tre olika delar som tar upp viktiga områden som du som egenföretagare och kostrådgivare bör känna till. Första delen av boken är en teoridel inom näringslära. Det andra avsnittet innefattar praktiska delar, där du får handgripliga tips som är användbara för dig som ska ge kostråd. Den tredje och sista delen handlar om hur du kommer igång och blir verksam som egenföretagare. Du får konkreta råd och vägledning till allt du behöver veta för att komma igång som egenföretagare.

Avsnitten är uppbyggda så att du kan läsa dem som fristående avsnitt. Du kan gå in och läsa just det som är intressant för dig och som du har ett behov av att känna till.

Författarna till handboken, som är verksamma på Bergklint education, har en gedigen erfarenhet inom området med de expertkunskaper som krävs. De har stor erfarenhet av att utbilda och ge vägledning till olika yrkesgrupper som ska vara verksamma som rådgivare inom området kost och hälsa.

 

Kommentera

Publiceras ej